min Bantning dag nr 2..

Åh shiit så sur man blir när man inte får äta sig riktigt mätt..
men de sägs att de 3 första dagarna är jävligast ;)
så snart så, blir träning idag med! yeeey!



Skinny bitch<3<3


Kommentarer
Postat av: HardstyleLoco

Lite spookie att du kallar dig "tjock" ;) Jag älskar smala tjejer faktiskt och kräver oftast att dom är riktigt smala, och du är en av dom som passar in perfekt på den listan. Dem som säger att du är tjock är helt pantade.. Från fötter till ansikte är du perfekt, utan att överdriva!!



Håll dig till ett strikt mat schema och träning så får du rejäla former runt om på köpet



Fågel,fisk,kött i nästan alla måltider. Ska du gå ner i vikt på rätt sätt och tappa fett så gäller det att du äter rätt i längden annars tappar du bara muskler och då blir det bara skin kvar till slut :)



Testa med 3 måltider om dagen. Morgon/Middag/Kväll.

Ett starkt tips :



Äta starka mat rätter. Även sallad är ett fint tips! >Tonfisk sallad, och i princip alla små sallader som går att göra är ett "måste" när man ska gå ned i vikt, plus att det är faktiskt gott :)

Drick även mycket vatten om dagen.

Tex ha en flaska med vatten med dit konstant, på så vis blir det att man "dricker bara för att" och mättar magen genom vatten istället som inte har några kalorier alls och då tappar du fett istället för muskler.

Träna gym är ett av mina bästa råd (gör det själv)

Gick upp 18 kilo på knappt ett år när jag började köra allt seriöst, sen det har det flytit på hela tiden och så har jag hjälpt många andra på samma stig,ligg på ett underskott av dit normala kcal intag per dag och testa mina tips :)



Har hjälpt många med mat scheman och upp lägg i att gå upp eller gå ned i vikt, finns ingen som blivit missnöjd i slut ändan heller så bara hojta till om du vill ha lite råd och tips :)



Cheers!

2011-12-14 @ 16:27:12
Postat av: Alexander

Du ska ju inte banta genom att sluta äta. Om man bantar på rätt sätt kan du fortfarande äta dig mätt (fast på annan mat såklart).

2011-12-14 @ 18:17:05
Postat av: Anonym

ta bort brösten så är du nere på 42 skaru se!

2011-12-14 @ 18:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0