ONDSKAN SJÄLV!

Jag tänker göra ett personangrepp, dumt, men hon förtjänar fan detta efter det hon gjort!


Man skulle kunna tro att Emma Eriksson är en helt vanligtjej, om man inte hade lagt märke till mustasch hon har på bilden, eller hennes hemmagjorda ögonbryn som har två olika nyanser? Hennes skrynkliga läppar som måste ha åldrats i förtid?  och hennes ögon i helt olika storlekar.






- Som att tillexempel ringa dolt till en oskyldig tjej, som är tillsammans med en kille, och sitta o säga att han har varit otrogen och kommer lämna henne etc. Vad fanns det för mening med detta liksom? När det inte ens är sant?

Det här har ju påverkat denna relation såklart? Hur fan har Emma mage till att göra detta tänker ni då? Jaa, fråga henne själva, för här har ni hennes facebook - http://www.facebook.com/profile.php?id=635473164 hälsa gärna från mig att hon är ett jävla sliddjur som inte förtjänar att gå på gatan ens.. ursh!!

 

Detta är fan ondskan själv, passa er för denna mytoman unge.





Kommentarer
Postat av: SABINA BYLOCK

du kanske ska lyssna på hennes version innan du öpnnar käften, idiot.

2012-01-17 @ 23:08:30
Postat av: claudio rodriguez

i thank u anton for letting me share ur girlfriends

2012-01-17 @ 23:13:20
URL: http://SANTIAGO CHILE
Postat av: Alex

Detta är lite komiskt, Ni trycker ner denna stackar Emma för att hon vågade vara ärlig och berätta för Sandra vad som sker. Om nu Anton vore så rädd om sitt förhållande så borde han inte ha knullat Louise från början och hur Sandra kan vara så korkad att inte fatta bättre de är ju riktigt tragiskt men dock hennes problem. Vart faan tror du Emma har fått info ifrån? jo självklart sin syster, skulle inte skada om ni alla tänkte ett steg längre innan ni öppnat era käftar.

2012-01-17 @ 23:56:06
Postat av: my

snällt att ta det över internet, och till och med klanka ner på hennes utseende. människor som ni....

2012-01-18 @ 00:00:01
URL: http://nattstad.se/myhill
Postat av: Fanny Svensson

tråkigt att osäkra tjejer ska börja ge sig på andra istället för att jobba med sig själva istället. hoppas att hon rycker upp sig för sitt egna bästa!

2012-01-18 @ 23:28:33
URL: http://candyy.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag känner igen det där, min pojkväns förra tjejkompis skrev alltid till honom hur mycke hon älska han o att dom va bästa vänner osv , hon skrev sånt varje dag o han sa till henne o sluta för att jag mår dåligt av det, då blev hon sur o hörde av sig t mig o sa massa falska saker och försökte förstöra mellan oss , men som tur är va vi tillräckligt starka att klara oss igenom det . Hur som helst , så hatar jag såna personer - såna som gör att man får svårt o lita på varann !



Ps ! Din blogg rockar!

2012-01-28 @ 19:41:25
URL: http://www.nattstad.se/fannyhöök

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0