Videoblogg: silikonbröst och fördomar...

Jag förstår inte varför, så många tror man gör bröst för uppmärksamhet.
Klart vissa gör det men de gör ju gigantiska och oproportionerliga till sin kropp..


Kommentarer
Postat av: dalmasen

Finns bara ett ord att säga WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW :) grymt fin är du :)

2012-05-26 @ 15:37:22
Postat av: hoffa

Håller med dina argument till viss del. Ska även tillägga att jag absolut inte har något emot silikon bröst. Men jag har bara 2 saker och säga. Det första är att visst, man skaffa större/fastare bröst för att man vill ha det själv osv. Men om man då lägger till uringen på det. Om du nu gjorde det enbart för dig själv så kan du ju lika gärna ha en helt vanlig tröja utan urigning på dig? eller hur? för då har de ju bara för dig själv. När man har det så "vill" man ju visa upp de för andra, det kan man ju inte säga något om faktiskt. Men som sagt, det är jäkligt hett och du borde ta det lite mer som en komplimang att killar kollar på dina bröst. Sen finns det ju så klart gränser. Jag som kille vet ju att man inte ska stirra... utan man kollar ju lite i "smyg".



Sen till tatueringar. De brukar (borde) betyda något för den personen som gör de, och därför skiljer det sig från bröstförstorningar. För man gör ju inte en bröstförstorning till ett minne av din farmor?



Sen de killar som gör det bara för att det är tufft/coolt. De håller jag med om att de bara gör det för uppmärksamhet.

2012-05-26 @ 18:48:54
Postat av: Anonym

Kan även tillägga att jag inte är en "hater". Utan jag är ju här av en anledning. Och jag tror att det är samma anledning som alla killar är här för. Och de som är "haters" är bara de som insett att de är för fula och aldrig kommer ha en chans på en tjej som ser ut på detta sett.

2012-05-26 @ 18:53:27
Postat av: Annso

Klart som fanken man gör allt sådant för sin egna skull, det är bara idiotiskt att göra operationer, Tatueringar & annat för alla andra tycker det är snyggt, eller att en kille tycker det är sexigt ;)



Man ska trivas med sig själv, punkt!^^

2012-05-28 @ 15:50:20
URL: http://littlecherryy.blogspot.com
Postat av: LS

Det glädjer mig att du inte gjort bröst för nån annan än din egen skull! Dock tror jag det finns tjejer som gör sånt för killars skull...tyvärr..

2012-05-28 @ 23:05:42
Postat av: A

Tycker det är konstigt att det säga att man vill ha uppmärksamhet om man gör en bröstförstoring, men om man typ gör en fettsugning, då handlar det om att man vill se bra ut.

Vill bara säga att du ser hur söt ut som helst :)

2012-06-04 @ 15:41:30
URL: http://theboyfriendproject.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0