sugen på ny gadd.

Åh jag är så sugen på att göra en ny gaddning! vill ha något hardstyle inspirerat, men vill inte ha en ynklig symbol,eller en text enbart... det måste byggas in en känsla för det.. tillsammans i en kombination av andra värdefulla saker här i livet för mig..

verkligen en stor yra kring det men, får sätta mig och försöka få ihop planerna^^älskar verkligen mitt självporträtt, som Emanuel karlsson som äger elite artwork gjort. kommer självklart bli han som får göra de resterande planerna. vill verkligen inte gå till någon annan! haha

Dags att gå ned i vikt, efter sommaren.

Idag åkte mina kära chiafrön fram igen efter denna sommar.
Alla vet ju att det inte är bra att inte äta, så istället för att ställa in kroppen på svält eller att äta för mycket är detta ett mirakel tips det jag kommer med nu.

jag är inget fan av frukost, men jag brukar äta en banan eller något sådant runt 10 tiden. men då är jag fruktansvärt hungrig och sötsuget kommer igång.

Så innan jag drar till jobbet brukar jag dra i mig en matsked chia frön tillsammans med 3 skedar youghurt dem får svälla i. Det stå man sig på iallafall till lunch.

sedan ca en halvtimma innan middag, brukar jag skicka i mig en matsked till samt 3 skedar youghurt till.(måste stå och svälla en stund)
Detta gör att man inte äter mer än vad

man bör.Dagsformen precis just nu.


får göra en återblick om 1 vecka:)

Fått tillbaka lite smink sug.

förr i tiden älskade jag ju att sminka mig själv och andra. men efter diverse stulna produkter och penslar, samt borttappat sug så har det inte blivit så mycket mer.

men denna härliga höst har det roliga kommit fram igen. så igår sminkade jag till och med collin.

det skulle vara naturligt och förstärka lite drag. Så jag jämnade ut hudtonen och förstärkte kindben,näsa och bryn:)han var lite livrädd och skeptisk men han tyckte de va okej hehe. förutom att han såg pudrig ut. skulle behövt en annan slags foundation helt klart en i creme form.

sen till mig själv, dagen till ära fick bli en lila och grön glittrande makeup. mer fokus på ögonen. och ett litet ljusrosa skimmer på kinderna:)
familje dag i lillhuset /nya skor<3

Vilken fantastisk lathelg jag haft.
ätit massa gott, legat på soffan tillsammans med collin som för en gångs skull vart ledig.och idag har vi vart med familjen i lill huset och tagit upp båten och ätit tacos:) är så himla mysigt ute på landet! vill verkligen flytta ifrån stan. men de e väl kul tills snön kommer antar jag haha:)

nä nu ligger vi här i soffan igen med katterna och taggar inför jobb i morgon. sen ska jag provjobba på ett nytt ställe då jag behöver något extra då det blivit missförstånd med mitt ordinarie jobb och lön. surt!

sen ska jag på intervju o veckan med för ett till jobb hoppas något går vägen iallafall:)

såhär är dagens outfit, med mina nya skor jag fick av baby! mina andra supersnygga har ju gått sönder för att jag går som en sned kossa.:(


F.I.F.O - NIVÅ

NU har jag äntligen LANDAT sådär nästan en vecka efter eventet;)
haha
Men de 2 veckorna innan eventet tog på krafterna så att säga.
 
Måste säga att vårt event blev över vår egna förväntan i #fifocrew.
Decoren i lokalen va grym, mycket mer gäster än vi räknat med dök upp, våra 4 djs levererade och vår aldeles egna FIFO marcus hade ett otroligt tryck på golvet.
 
Fantastiskt med andra ord.
Men nu är vi redo för nya äventyr.
Så är ni intresserade utav att boka vårt koncept till er klubb så är det bara att höra av sig på Fifo@ocbookings.se.
Följ oss gärna på facebook för uppdatering om tävlingar,events och musik:)
https://www.facebook.com/OCfifo
 
 
 
 
 

Stora förändringar.

Mycket har hänt på sista tiden, eller egentligen inte men blir mycket att uppdatera er med när man inte bloggar så mycket längre.
 
Till att börja med har jag tagit ur mitt löshår (barbie hår) och satsar nu på att låta mitt egna hår få växa till sig till våren.
Sen om folk tycker det är snyggt eller inte skiter jag faktiskt fullständigt i.
För det är så SKÖNT!
* Det torkar på en halvtimma.
* Man behöver varken mycket schampo, balsam,inpackningar eller produkter som till löshår.
* det kliar inte eller trasslar.
* det är inte jobbigt att tvätta.
* man ruffsar bara till det på morgonen när man går till jobbet.
--- Det går inte att variera så mycket som barbie svall.
 
 
Sen har jag vart sjuk i typ en månad efter mondaybar kryssningen. helt sjukt. Jag har istortsett bara jobbat och sovit. Inte ens hunnit umgås med min sambo!? förstår ni så sjukt?
Det blir ganska stormigt  när man inte pratar med varandra..
och inte nog med att jag jobbat med mitt vanliga jobb på kontoret, utan jag har styrt ihop och fixat decor å massa saker till F.I.F.O eventet vi hade på nivå förra lördagen.
mer info kommer  ett senare inlägg:)
 
Men nu har det lugnat ner sig och

RSS 2.0