VINNAREN AV BIKININ IFRÅN IN-TENSE.SE

Kom.inte in här igår, men nu är VINNAREN AC TÄVLINGEN GJORD!  grattis @yoannanicole 


Dagens bh.

Här har vi dagens bh, lite mer avancerad då jag köpte massa smycken på rean som jag totalt pillat isär i ca 3 timmar innan jag satte ihop olika delar av dem:) 

Funderar på att sätta vita fjädrar längst sidorna men jag får se;) 

Ni kan alltid höra av er om ni vill ha en liknande (alla är ju olika pga av airbag gör dem förhand) 

Maila missbillbooking@live.se 


take it to another level.

Idag är det dags för mitt första styrelsemöte:).

Det känns riktigt spännande,och jag är så otroligt tacksam för att få chansen till detta, och att någon verkligen tror på mig:)

Jag själv är ju kritisk till allt jag gör. Men det är ju mycket för att man hela tiden fått höra att man inte klarar av något, eller varför just jag skulle få chansen till saker. 

Jag själv har ju alltid trott stenhårt på mig själv, men ändå långt där inne är det en viss del som gör att jag aldrig blir nöjd. 

Kan ju va därför jag är så driven och gärna hoppar på nya projekt och utvecklas:) 


kväll åker vi till Stockholm för möte med en klubb som var intresserad av ett av våra koncept:) grymt!


Pyssel: egen designad bh:)

Terapi alà sara. 
Har länge finulat på vad jag skall skaffa mig för LUGN hobby, eftersom jag istortsätt alltid är på språng och detta har det resulterat i att designa ihop lite saker.:)
 
Ska öva lite mer men om ni vill beställa så går det bra:) Maila missbillbooking@live.se så ska jag försöka göra något fint efter ert önskemål:) 

som ett brev år posten, studielån!

Fick hem 2 viktiga brev idag, först mitt studielån och inbetalningen till det, hela 83.000 kr 
Synd att inte licenserna ingick i min svets utbildning bara. Värdelöst rent ut sagt men men:) 

Sen fick jag ju hem mitt nya hår, tog mig dagar att hitta äta obehandlat hår som jag ska kunna färga som jag vill.  Utan konstiga skiftningar mot rosa osv.. Haha. 

Hör har jag köpt det absolut ljusaste/platina som fanns och det är verkligen jätte ljust. Men mitt hår är ljusare ändå! :)


besviken på Sverige, och lilla "självupptagna örebro"

Något som tär i mig så fruktansvärt är Sveriges jävla konstiga "moral" och ännu mer i lilla örebro. Så självupptagna behöver vi inte låtsas vara här.

När jag här om dagen ska gå och handla sitter våran bekanta hemlösa man och värmer sig vid 9 tiden på kvällen genom passagen där det är stora värmefläktar.han härjar inte, tigger inte utan sitter där och äter sitt bröd han samlat ihop till under dagen,och köper på butiken för halva priset på kvällarna. Han är alltid trevlig och pratglad.

Då ser man plötsligt 2 jävla väktare försöka sjasa ut honom. Vart fan finns logiken i det? 

När vi har dessa andra tiggare som är rent utav otrevliga, hotfulla och inte alls hemlösa jag ser dem få aldrig vandrandes i soptunnor eller sitta och värma sig om kvällarna?

Logiskt i Örebro är såklart att ta hand om dem...bygga ett hem till dem där de kan vara. Medans våra egna, som jobbat, bidragit till något i vårt samhälle blir uhysta, och vända ryggen totalt, får inte ens värma sig i 2 timmar innan kalla natten kommer och de troligen måste hålla sig vakna till 7 på morgonen för att hålla upp värmen så de inte fryser ihjäl...

Hur fan kan det gå till så här? Och hur kan ni som jobbar som dessa  väktare acceptera att sjunka till den nivån å sjasa ut någon sådär. Så länge folk håller käften och inte förklarar sin moral för chefer osv kommer detta fortsätta sopas under mattan. Våga stå upp och säga ifrån, för hur skulle du ha känns om det vad du som satt där? Din pappa eller kanske barndomsvän?


Så mycket tomma lokaler som bara står i Örebro. Varför inte låta våra kära medmänniskor vi i samhället stött bort få ha någon slags verksamhet, lättare montör jobb? Låta de få chansen att dra ihop en liten skara pengar för ett mål mat om dagen.. Något måste det finnas att aktivera dessa människor med, samtidigt som de kan få värme och mat för dagen.  Krämaren har ju stora ytor som inte ens används. Att inte någon större verksamhet hittar på något åt dessa människor, lokalerna står ju bara och det finns alltid något människor kan göra. Bara man ger de chansen.


lottar ut en bikini!:)

Hallå där, tänkte lotta ut en bikini till er läsare.
Ifrån in-tense.se STORLEK S-M 

Allt ni behöver göra är att följa mig på instagram @missbillbitch och kommentera ert instagram namn i detta inlägg:) 

Bilden har underdel precis som bikinin i svart här:) 
  vinnaren dras på fredag✌


ny hög spets kjol;

Igår innan middagen blev det en liten runda på stan. Köpte en kjol och en ny kavaj.  

Äntligen ledig lördag?

Äntligen en ledig lördag för mig, det var BRA längesen haha:) så nu blir det ut på stamp skors jakt till hardbass då jag dansat hål i mina tidigare vapendragare. 

Sen några Nice gym brallor blir det:) 

Ha en fin lördag alla!!!:) 

7 års, firande.

Igår var det en dag full av aktiviteter. Först jobb sen blev det relaxen och sedan middag på amano här i Örebro.

Collin och jag firade nämligen 7 år ihop. 


kroppen 3 veckors uppdatering.

Såhär ser man förändringen på lår, och framförallt rumpa.
3 veckors på riktigt tränande 6 dagar i veckan:) 
Bra mat och sunt förnuft:)  den svarta är i dagsläget. 

BIKINIS-lyckat möte med samarbetspartern.

Igår var en dag fylld av aktiviteter då att säga. Först jobb sen blev det ett möte och diskutera lite utveckling med min samarbetsparter www.in-tense.se - uppge mitt instagram namn (missbillbitch) för sitt få rabatt på ert köp!:) 

Nu är jag snart i full form för att plåta igen. Har faktiskt 2 sessioner i slutet av februari. Ska bli superkul. Dock inte typisk glamour. Tror det kan bli riktigt bra! 

Vore roligt med flera samarbetsparters att jobba med inför detta kanske smycken? Hår? Skor? Kläder? Eller något annat tänkbart.
Maila mig missbillbooking@live.se så kan vi finna en bra lösning.
värt att testa -vitare tänder på 2 Veckor?

Sprang på denna goding i går på stan för enbart 99:- spänn. Så jag tänkte att det är värt att testa.

Eftersom jag har plast på tänderna kommer det kosta ca 1500- per tand att enbart byta ut plasten, sen skall det blekas och donas så får väl räkna med 7000 för vitare tänder:D 

Därför överväger jag att göra ett estetiskt ingrepp på Mina tänder. Ändra form och allt precis som man vill ha dem och rätt nyans och allt, detta är mina tänder nu efter 2 gångers användning. Får se efter 14 dagar vad som sker:) :) 


Förr hade jag glugg mellan framtänderna, och det var hemskt och fult. Jag skämdes varje gång jag öppnade munnen. Och många påpekade såklart att jag hade glugg.. Gillade verkligen inte att le eller så. Men när jag var 18 satte vi ihop allt så jag skulle slippa skämmas som jag gjorde.

vilodagar?

Hur ofta har ni som tränar vilodag och varför?:) 

Jag själv har haft vilodag 1 gång i veckan ifrån träningen. Men nu blir jag galet rastlös när jag inte går till gymmet. Nästintill arg..

sunday = hardworking day & fettförbränning

Äntligen lunch,och bara 5 timmar kvar att arbeta. sen ska jag till gymmet med älsklingen.
Idag började jag med mitt fett förbrännings pulver som jag ska ta i 8 veckor. Kommer lägga ut före och efter bilder på det. Dock ska jag ju till Holland om 3 veckor på hardbass, så vi får hoppas att ett dygns festande inte förstör allt för mycket:) men eh lätt värt de egentligen är ju bara hardbass en gång om året:D Saras påhitt till veggi mat.

Vackra färger i veggi maten😻

Squash, paprika,haricots verts, purjolök,tomat, och delikatess potatis med soya bitar in i ugnen med organo,vitlök och tryffel olja, salt och peppar. Så gott<3

passion for food<3

Kolla in alla dessa vackra färger, jag själv blir nästan tårögd! Kan inte beskriva med ord, men detta är så vackert i mina ögon!✌

Nu på med tryffel oljan och in i ugnen<3 


2015 årets mål!

Vilken härlig vecka vaaa! 

Hade kundmöten i västerås idag på förmiddagen, sen tillbaka till kontoret för att göra klart så nya arbetskamraten kommer igång:) 

Kom precis hem ifrån gymmet,och ska nu laga vego mat. Spännande! Har ju fått avsmak på kött, det tar emot så och jag får ångest efter jag ätit.. Och alla sådanna onödiga kännslor vill jag rensa bort. 
Lite som allt löst folk, fan jag är 100 kilo lättare än massa onödigt drama. 


2015 är mitt år, målet är att tjäna 199 stycken till 500:- lappar extra detta  år:) 
Jobbigare om man tänker att det ska vara 100.000 men om man bara räknar lappar känns de bättre:D nya positiva tankesätt.
Och verkligen inte omöjligt.
 Så se upp där ute, dags att jobba som en man!

om jag fick välja vad min skatt skulle gå till.

Igår när jag var och handlade på Ica, mötte jag den superpratbglada hemlösa mannen som man bara vill krama om.. Men denna gången blev det så verkligt allting att han faktiskt är hemlös då han hade all sin utrustning med sig,som filtar och ligg underlag..

Fy vad jag känner mig otillräcklig i sådana situationer.  Jag gick hem med en stor klump i halsen.

Jag önskar även att jag som medborgare skulle få chansen att välja var min skatt ska få ta vägen.. Kanske vore det på sin plats att lägga på hur dumt namnet ön låter medmänsklighets skatt? Jag lägger gärna någon % av min lön till hemlösa befintliga människor i Sverige än att ta hit massa nytt folk och utsätta även dem för samma risk. Känns som vi sopar våra egna problem under mattan genom att "hjälpa" nytt folk. 

spontan vilodag.

Idag på jobbet började jag må sjukt dåligt, fått i mig något jag inte tål samtidigt som jag inte hunnit vila kroppen ordentli med träningen dessa 3 veckor så med detta vill jag säga att man SKA VILA ANNARS BLIR MAN SJUK! 

Precis som jag blev i dag helt krashad idagorkar knappt andas efter gårdagens bröstpass 

Så mulat i mig både en halv pizza och glass:)  tillsammans med min lillasyster som.kom förbi! Ibte sett henne på typ en månad  vuxenlivet tar verkligen musten ur en:) och hon jobbar kvällar, jag jobbar dag och kvällar oftast så de blir tufft:) 

Be thankful

Be thankful for what you have; you'll end up having more. If you concentrate on what you don't have, you will never, ever have enough.

välkommen tillbaka 💪

Såg igår på gymmet att någonting har kommit tillbaka efter 3 veckors kom igång gymmande:) 
Då har jag kört 3-4 grr i veckan notera de:p 

Ner taggd nu å lyfta skrot. Men börjat försiktigt, brukar ju lyckas dra på mig bröstmuskel inflammation ganska fort .då jag lyfter för mycket i början. Och jo de är lite känsligt de där eftersom implantaten ligger bakom muskeln så man ska va försiktig!:) 
Brennan heart - han har gjort det igen!

Ja brennan heart, han har gjort det igen!
 
Kärlek

oj så håret kan bli!

Igår var det utväxt fix, vilket resulterade i något ljusare nyans blond;) 

Nästan kritvit. Utmaningen blir att hitta en löshårs nyans som är likande. Någon som har tips? Behöver minst 50cm.

Vad tycker ni? Detta är 

Och detta är innan 

äventyrs dag: kundmöten i Stockholm

Tjolahopp! Nu har vi precis anlänt i Stockholm och solen skiner. Idag är det kundmöten som gäller. Utveckling och kundservice på ny nivå. :D

Nu skall de sista detaljerna på plats för apparna. Eftersom vi vill ha det så perfekt som möjligt.shopping: yoga pants,det ska va rejält!

Har införskaffat mig ett par ordentliga vinter kängor nu när snön kommer.
Så galet varma, men tyvärr drar de åt sig lite för mycket vatten märkte jag. Måste impregnera skiten. Annars är de rejäla grejer så att säga. Nästan för varma i -6 minus:)

Sen så blev de 2 yoga pants, o h en större tröja att burra ner sig i nu när kylan kommer. 


det jag gör handlar inte om att tillfredsställa dig.

Bara för att man är en "offentlig" person tar folk sig friheten att påpeka om hur man borde se ut osv.

Men vet ni vad? Jag jobbar inte för att tillfredsställa dig och ditt tycke. 

Jag tar inte mina bilder osv för att tillfredsställa dig, det handlar inte ens om dig! 

börjar få form på benen:)

Idag blev det dubbla pass på gymmet. Först på ökk där jag som hastigast tränade med collin som äntligen släpade sig till gymmet.

Körde intervaller och ben. 

Sen på vägen hem kände jag mig inte riktigt klar, så körde rumpa på 24/7 då.det känns så skumt å göra det på ett gym ned bara killar...

Nu börjar benen få form, kul att se.
V

söndags jobb.

Sitter nu och utför lite evenemangs presentationer som skall vara färdigt till veckan. Har så mycket energi, och idéer som ploppar upp. Den egenskapen gillar jag hos mig själv skarpt att jag verkligen är kreativ och problemlösare.

Sen är det bara att tuta och köra, kommer bli så fantastiskt jobbigt detta på alla sätt, men jag ser fram.emot alla utmaningar och slår vad om att vi kommer ha så galet kul ihop! 

Man får inte glömma att ha kul heller! 

Sitter ju samtidigt med min glamourösa kvällsmat! Råris med kyckling och grönsaker. 
Alla söndagar borde vara så.

I morse beslutade jag mig för att släpa med collin på brunch.

Sökte såklart på Google och det visar sig vara RIKTIGT DÅLIG uppdatering hos flera företagare här i Örebro. Folk på fb har i efterhand svarat på vad som har öppet. Men står inget på diverse sidor osv.
 SKÄRPNING PÅ ER!!


Steg ett se över era sökord på Google så folk har en chans att klicka sig in på er.

Steg två uppdatera regelbundet, er fb sida och webbsida.

Steg tre ha korrekt information.

Man kan inte veta allt Och det är faktiskt upp till företag att visa att de finns och informera med vad de har!

Men iallafall kom jag in på  fröken Larssons facebooksida, så vi gick dit.

Det var mysigt med äldre möbler, och söta äldre detaljer. Bra utbud på det man ville ha och våfflor!! Och att det bara kostade 100:- per skalle gjorde ju inte saken sämre! Brukar ju ligga runt 200+

Så dit kommer jag försöka gå varje söndag!:)
Hejdå Stockholm!:)

Blev tidigare hemgång för mig, då vädret inte gjorde det allt för lätt för oss:)

Men vi lyckades iallafall få ihop,en hel del.

Riktigt trevliga människor, ser fram emot att få utvecklas vidare med det gänget! 

Nu sitter jag på tåget med min favorit smoothie 
En mini påse chips blev det med, Det är ju ändå lördag hihi 


provkörning av nya Ford!

Är i barkaby nu i snö kaoset, fryser som satan,och blir blöt av denna snö! 

Kul att så pass många ändå gillar Fords nya modeller, deras mondeo cupé skulle jag kunna tänka mig själv :) 

Mot Stockholm!

Tjenixen!
Just nu känner jag mig mer död än levande. 
Fick jobba  11 timmars pass igår. Så när jag väl kom hem var det 7 timmar kvar tills det var dags att gå upp igen.

Nu sitter jag och väntar på tåget mot Stockholm då det blir jobb ute i barkarby där det är provkörning för Ford's nya modeller. Kom dit å provkör vetja!:)

Har ni sett ett sånt litet morgontroll?


Drömmar.

Den här tavlan fick jag av mamma i julklapp, så sa hon att jag tänkte på dig när jag såg den, och håll i dina drömmar de är så otroligt viktiga!

Och det är dem!! 

Jag har bara det sista året utvecklats något enormt i det man kallar vanligt svensson liv. 
Altså vanligt jobb,någon festlighet då och då. 
Osv osv. Ekorrhjulet. Ett accepterat "normalt" liv altså.


Nu blir jag ju 25, och jag börjar redan få tankar om varför jag inte gjort vissa saker? Å jag har gjort ENORMT MYCKET i mitt liv för att va så ung. Men ändå, så många som hållit mig tillbaka, så många som tryckt ned,förnedrat och manipulerat in saker i ens huvud att de vill mig väl.

Vissa perioder har man vart svagare än andra helt klart. Men jag är så färdig med den typen av människor. Det är.för jag äntligen kommit till insikt med vad jag egentligen har! Och det räcker! 

Så otroligt fina vänner, min familj stöttar mig. En sambo som kan va lite gnällig om vissa saker men ändå finns där.

Jag har kommit till insikt med hur grym jag egentligen är. Jag har hittat en ny del inom mig som är hungrigare på livet än någonsin. 

Så mina kära läsare!

Mitt tips är att säga ifrån, våga bli sårad men det är värt att dumpa dåliga relationer för att få leva sitt liv! Man lever ju som.sagt bara en gång:) å imorgon kan man vara död. Det finns inga begränsningar bara i huvudet! Move bitch!!

You have to learn how to live.

Life is hard. It is not too short, it is too long. But you have to learn how to live; you have to have a sense of humour.

lycka.

Godmorgon alla!

Idag var det bra segt att komma upp, vaknat från och till och känner mig snuvig och irriterad i halsen. Så nu åkte halva medicin skåpet med till jobbet! 

Sitter på bussen och går igenom bilder ifrån i sommras. Gud jag jag saknar värmen, och alla äventyr. 
Defqon.1
Amsterdam känsloresa på gymmet, började gråta!

Idag fatta jag verkligen inte vad som hände på gymmet. 

Enda sedan i går kväll längtade jag tillbaka till gymmet. Vaknade upp vid 4 i morse och övervägde att va på gymmet kl 06,00 vilket jag kommer börja vara från och med imorgon.

Innan jag åkte till gymmet idag jobbade jag ju såklart och jag blir verkligen så glad utav en av våra kunders energi. Många frågor och ringde bara idag 3-4 gånger. Men hon.är så.go så det gör inget haha. Hjälpte henne iallafall fixa om hennes app. 

Sen var ju lilla kido på jobbet idag med, det är min chefs söta valp! Jag dör söt döden när han kommer in på morgonen.  

Sen blev det full fart mot gymmet, jag tränar ju på fitness 27/7 eftersom det ligger så nära mig och är skönt att kunna stänga in sig på tjejgymmet. Då det hänt ett antal gånger att man blir raggad på och det är fett obekvämt! 

Men iallafall, jag blev påmind om varför jag sa upp mitt gymkort där förra året av den enkla anledningen att jag HATAR DET! Det ät så begränsat, maskinerna är orubbara och ofta trasiga så man får bygga egna lösningar av de som finns. Nä idag va ena magmaskinen trasig, precis som förra året. Och jag hade precis gjort situps och hade bra takt i allt. Då blev jag så fruktansvärt förbannad på den där jävla maskinen, och ännu argare av bara tanken att de inte bytt ut skiten på ett jävla år!!! Och ännu mer förbannad när man ser att de försökt löst de med en ynklig jävla skruv!!!!!
Det brast för mig så jag grinade av ilska samtidigt som jag gjorde situps igen,haha det var en udda träningsmetod. Men jag fick nog mer gjort än en månads magträning:D

Nu har jag gjort matlådor till helgen.

Kyckling,grönsaker,bönor,het salsa och naturell kvarg!


vilka är ni som läser min blogg?:)

Goddagens! Först och främst blev jag så glatt överraskand av läsar statistiken när jag kollade! 
Super kul att så pass många faktiskt läser.

Skulle vara kul och veta vilka ni är:) 
Så kan ni inte kommentera er hemsida/och en liten text av er själva typ ålder,intressen,stad eller något:) skulle vara så himla kul!:) 
Och vad ni vill.läsa.mer.om?

squats,ben, å värk!

Idag blev det ett rörigt pass på gymmet. 
Fokuserade på ben,rumpa och äntligen har jag fått riktigt bra balans med skivstången. 
Men känns att man festat nu vid ledigheten för fy fan vad jag svettades för ingenting! Så ovärt egentligen! Men jag har haft bra kul. Men nu är det fokus på mig själv. :) kommer enbart dricka alkohol det här året när jag är på festivaler.

Jag lyckades ju så klart sträcka mig i höger ben idag. Kan va för jag flyttat runt nu hemma å jobbet osv så man bär lite konstigt:) 

2015 välkommen!

Energin är på topp. är så otroligt lyckligt lottad som har så fina vänner som säger de rätta orden när man verkligen behöver det<3 

känns även som en nystart på jobbet nu efter flytten och allt, och jag är SÅ glad att jag kommer få vara kvar nu när min provanställning går ut!!!!!! och imorgon börjar en ny spännande kollega. 

Har för övrigt storslagna planer med min vapendragare ifrån västerås. PERCY! 
och jag känner på mig att detta år kommer vara så jävla tufft på alla plan. Men jag tänker göra detta år till mitt år. jag blir ju ändå 25 nu i mars så det är dags att leverera pensions dollarna måste in!

och så får man ju inte glömma mitt Fifo Crew
ni är bäst!

lårhöga "uggs"

Fick ju hem mina lårhöga "uggs" som jag tänkt ha som vinter skor. De värmer ju låren och knäna vilket är bra för mig som har sjuk värk i knäna när det är kallt . 


My kind of porn

My kind of porn.

haters, in your face!

Har ju vart blockerad på Facebook i 30 dagar. Pga av en felanmälan av ett inlägg jag delade som en modig tjej erkände! 
Men efter att ha loggat in, böt jag profilbild och efter 3 jävla minuter som inloggad blir den bilden anmäld och skickad på granskning för naket innehåll. Som väntat hände inget men ändå att folk har det engagemanget att hålla på att anmäla andras bilder. En annan hade ju blockerat människan så man inte kunde störa sig!

Tror tvångs aktiviteter ifrån arbetsförmedlingen och liknande skulle göra susen för många.


Varför passar alla andra tjejer i...

Bekvämligheten själv= sara. Ibland får jag så klart ryck och vill vara lite extra "tjejig" men jag får då inte till det (enligt mig själv) alla andra tjejer så så grymt uppiffade,tjejiga och "exklusiva" ut i sina smycken osv. Själv springer jag helst runt i leggins/jeans å någon spetsig topp eller skjorta. 

På sista tiden har jag beställt hem lite smycken å annat små plock just för att få till det där lilla  extra piffiga, tycker de är jättefina saker nät de ligger på bordet. Men så fort de åker på känns de som jag drar ner smyckena i skiten så att säga haha tycker inte jag passar alls!! 

Men alla andra tjejer passar i sånt! Varför är.det så?
Är det en vanesak?

Här är en bild på mitt nya halsband iallafall.
Snyggare i verkligheten och på bordet.världens bästa och snyggaste plattång!

Har så länge önskat mig en plattång, inte vilken som helst utan en god såklart. 
Haft en liten typ ett år vilket har vart rena maratonloppet när jag haft i extensions. 


Så väl på julafton får jag denna snygging i ROS'E FÄRG!! Av min kära man! 
Älskar Rosé på smycken så han lyckades pricka rätt direkt:D 

Så nu har jag sagt upp mig i från jobben o h sitter bara å plattar håret framför min guld spegel hela dagarna........

Inte riktigt haha såklart inte sagt upp mig! Snarare längtat tills ledigheten vart över så man får rutiner och utveckling!:) 

För några månader sen tog jag ju ut mitt löshår och klippte av mitt egna en bra bit så det ska få växa sig friskt igen, det har blivit ganska långt nu:) 

RSS 2.0